ElitELiquids, more than a vape

EliteLiquids voorziet shops (en groothandels) van e-liquids en in kleine mate ook de hardware van e-sigaretten. We zijn constant in onderhandelingen met producenten, kom dus geregeld even kijken, of aboneer u op onze nieuwsbrief om nieuwe producten te ontdekken.

Naast de premium liquids, proberen we ook "goedkopere" liquids aan te trekken zodat we de niet-speciaalzaken ook kunnen voorzien van handelswaren. Ook hier zijn we nog volop op zoek naar producten die ook kwalitatief hoogwaardig zijn.

Groothandels en shops kunnen zich registreren op de link bovenaan. Na onze goedkeuring kunt u prijzen en voorraad status bekijken van onze producten. Minimum bestelbedrag is 70 euro excl BTW. Gratis verzending verkrijgt u vanaf 400 euro excl BTW (binnen België)

Fabrikanten kunnen zich aanmelden via het menu. We zullen jullie spoedig contacteren om een quality check uit te voeren.

Particulieren krijgen geen account op onze site, gelieve u te richten tot onze klanten indien u interesse heeft in onze producten.

 

Opgelet: U dient geregstreerd EN goedgekeurd te zijn om onze catalogus te kunnen inkijken. Volgens de wetgeving mogen we geen afbeeldingen meer tonen van onze producten. We hebben onze catalogus dan ook uitgeschakeld voor personen die geen B2B klant zijn.

Wanneer u zich kunt registreren als B2B klant, zult u na goedkeuring onder andere volgende merken kunnen zien en bestellen:

 

 

LIQUIDS: Big Cheap Bottle, Element, vampire vape, ohmboyz, medusa, mystiq flava, Illusions vapor, Flavor drops, Liquideo, muertes, the dolls, stache high VGn Dar, vapaeOholic, vapor junkie, you got e-juice, .... 

HARDWARE: SMOK, ELEAF, ASPIRE, WISMEC, ...

 

Aanbevolen producten

TPD sticker 1000 stuks)

Ready 4 Belgium

cleito exo tank - aspire - TPD version

cleito exo tank - TPD-version

SMOANT charon 218 TC

218w MOD - magnetic plates
Nieuws
welke impact heeft de wet voor de klant -vrijdag 25 november 2016
TPD in Europa en de nieuwe wetgeving in Belgiƫ brengen allemaal stof of na te denken. Wat dient er te veranderen, en hoe zal de klant dit merken?
De Belgische overheid is er eindelijk in geslaagd om terug een nieuwe wetgeving te publiceren omtrent elektronisch roken of dampen. Nadat een vorige poging discriminerend bleek te zijn voor ons eigen land, hebben ze nu geprobeerd om deze extreme wet wat bij te schaven. Ze zijn hierbij ongeveer gelijk gebleven met TPD richtlijnen, maar negeren hier een belangrijk gegeven: de haalbaarheid.
Lebbeke heeft zijn eerste vapeshop -vrijdag 11 november 2016
Op 15 november 2016 opent de Vape kamer zijn deuren. Daarmee zijn ze de eerste vapeshop te Lebbeke, en serveren ze liquids en hardware aan hun inwoners, maar ook die van Dendermonde, Opwijk, Merchtem, ....